Yasal Uyarı KVKK Aydınlatma Metni

 

EFKAR DESIGN SÜS EŞYALARI MATBAACILIK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ efkardesign.com Kişisel Veri İşleme Faaliyetlerine İlişkin Aydınlatma Metni

 

Kişisel Veri Tanımı

Kişisel veri kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ilişkin olan her türlü veridir. Kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ile biyometrik ve genetik verileri özel nitelikli kişisel veridir.

 

Veri Sorumlusu Tanımı ve Verilerin Toplanma Yöntemi

EFKAR DESIGN SÜS EŞYALARI MATBAACILIK AMBALAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (Efkar Design) veri sorumlusu sıfatıyla, efkardesign.com üzerinden yapılan alışveriş yaparken ilgili kişilerin belirtilen alanları doldurması ile, sitede yer alan çerezlerle, ilgili kişilerin site üyesi olmak istemeleri halinde üye olurken belirtilen alanları doldurması ile kendisine aktarılan kişisel verileri kısmen veya tamamen otomatik yöntemlerle veri sorumlusu sıfatıyla işlemektedir.

 

Toplanan Kişisel Veriler

efkardesign.com üzerinde alışveriş yapacak kişilerin, adı, soyadı, adresi, iletişim bilgileri, siteye üye olacak kişilerin adı soyadı, adresi, doğum tarihi, cinsiyeti, iletişim bilgileri, alışveriş geçmişi, müşteri işlem bilgileri ( satın alınan ürün, teslim biçimi, işlem tarihi, tercih edilen ödeme türü), site üyelerinin ürün sayfalarına yaptığı yorumlar, ürünlere ilişkin yaptığı değerlendirmeler.

 

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları ve Hukuki Sebep Efkar Design, Efkar Design Kart programı çerçevesinde aşağıdaki amaçlarla ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun m. 5 ve m. 6 hükümlerinde belirtilen hukuki sebeplere göre kişisel veri işlemektedir.

 

Bu çerçevede Efkar Design, ticari faaliyetlerinin yürütülmesi, efkardesign, internet sitesinden alışveriş yapan kimselerin siparişlerinin yerine efkardesign, satış sözleşmesinin ifası, satış sözleşmesi kaynaklı hak ve borçların temini, siteden üyelere sunulan hizmetlerin yerine getirilmesini sağlamak . 

 

Bu veri işleme faaliyetleri, bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması ve trafik bilgilerinin saklanması açısından kanunlarda açıkça öngörülmesi hukuki sebeplerine dayanmaktadır.

 

Efkar Design ilgili kişinin kendisine ayrıca elektronik ticari iletişim izni vermesi halinde ilgili kampanya bilgilerini tercih edilen iletişim adresine bu iletişimin sağlanması için üçüncü kişi çözüm ortağı aracılığıyla pazarlama amaçlı olarak iletir. Bu faaliyet internet sitesi üyeliğinin haricinde ilgili kişinin efkardesign Kart programı çerçevesinde kendisine elektronik ticari ileti gönderilmesine izin vermesi ile yapılmaktadır. Bu veri işleme faaliyetinde hukuki sebep ilgili kişinin açık rızasıdır.

 

İnternet sitesi ziyaretçilerinin kişisel verileri, Efkar Design pazarlama stratejilerinin belirlenmesinde, üye alışkanlıklarına göre planlanmış önerilerin geliştirilmesinde kullanılır. Bunun için efkar’in çerez politikasında da ayrıca açıklamalar yer almaktadır. Site ziyaretçileri istedikleri çerezleri Çerez politikasında da belirtilen yöntemleri kullanarak istedikleri zaman silebilirler.

 

Kişisel Veri Alıcı Grupları

Efkar Design yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda ve bu amaçlar gerektirdiği ölçüde veri işleme sebeplerini dikkate alarak şirket faaliyetlerini ve iş süreçlerini devam ettirmek için hizmet sunan ilgili departmanlar ile,

 

Yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda ve veri işleme sebeplerine dikkat ederek Şirket adına kişisel veri işleyen yurt içi ve/veya yurt dışı hizmet sağlayıcılarına 6698 sayılı Kanun m. 8 ve m. 9 hükümlerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları çerçevesinde (lojistik firmaları, müşteri hizmetleri servisi veren çağrı merkezi firması, veri tabanı ve altyapı sağlayıcı firmalar, sms ve mail gönderimi hizmeti veren firmalar,), KVK Kanunu’nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri aktarım şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecek.

المتجر
الشريط الجانبي
0 items سلة المشتريات

عربة التسوق

اغلاق

تسجيل الدخول

اغلاق

Scroll To Top

HEY YOU, SIGN UP AND CONNECT TO WOODMART!

Be the first to learn about our latest trends and get exclusive offers

Will be used in accordance with our Privacy Policy